Generhverv

Har du fået kørselsforbud, mistet kørekortet eller skal du op til en kontrollerende køreprøve, kan Brydes Køreskole selvfølgelig også hjælpe med det! Vi har god erfaring med generhvervelse af kørekort og tilbyder bl.a. weekendkursus. Vi finder den løsning, der passer til dig.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om hvad du skal i forhold til din situation, ringer du bare på telefon 2013 0084 eller sender os en mail på brydes@brydes.dk.

Generhverv
Hvis du har mistet dit kørekort, eller er indkaldt til en kontrollerende køreprøve, anbefaler vi klar et weekendkursus, hvor alle deltagere udelukkende er generhververe. Du kommer altså ikke på hold med førstegangserhververe, der skal et meget længere forløb igennem. På dette kursus udnytter vi tiden bedst muligt. Vi kommer hurtigt den mest gængse undervisning igennem hvor der selvfølgelig vil være tid til spørgsmål og ikke mindst vil vi fokusere på at øve teoriprøver, så du får den fornødne rutine til at bestå den endelige teoriprøve.

Læs mere

Kørselsforbud
Hvis du har fået kørselsforbud og har afleveret dit kørekort til politiet, kan du straks derefter starte op på den undervisning du skal igennem for at kunne erhverve dit kørekort igen. Læs mere skal linke til.

Læs mere