Forberedelse til kørekort

For at blive godkendt til at få kørekort skal du få lavet følgende

  • En lægeattest fra egen læge (må max være 3 måneder gammel)

Det er vigtigt at du får lavet en lægeattest så tidligt at du kan have den med i starten af forløbet, meget gerne allerede til første teoriaften, men ellers bare hurtigst muligt. Så kan din kørelærer i god tid aflevere den på Borgerservice så den kan blive kontrolleret under dit undervisningsforløb. Du skal dog være opmærksom på at lægeattesten kun må være 3 måneder gammel når Borgerservice modtager det, så pas på ikke at få lavet det alt for tidligt, 1-5 uger før holdstarten vil være passende.

  • Et færdselsrelateret førstehjælpsbevis (må max være 12 måneder gammelt)

Førstehjælpsbeviset må være 1 år gammelt når din kørelærer indleverer det hos Borgerservice, så det kan du sådan set få lavet i god tid. Måske har du allerede gennemgået et førstehjælpskursus på din skole som du kan bruge, men vær opmærksom på at det skal være færdselsrelateret og ikke er blevet for gammelt.

  • Et pasfoto

Et pasfoto til kørekort er ikke bare et billede af dig, det har ganske særlige krav som du kan se her: https://www.pasfotos.dk/

  • En samtykkeerklæring (hvis du endnu ikke er fyldt 18 år)

Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, skal du få underskrevet en samtykkeerklæring fra begge dine forældre hvis de har fælles forældremyndighed, ellers blot fra den forældre der har forældremyndigheden. Du kan download og selv printe en samtykkeerklæring – her

  • Betale stempelafgift (kommer i jeres e-boks fra Horsens Kommune, er på kr. 1.000,-)

Stempelafgift er betaling til Færdselsstyrelsen for at afholde teoriprøve og køreprøve)

Husk at vi altid er klar til at hjælpe dig hvis du har spørgsmål til forløbet og hvad du skal forberede. Du kan altid ringe til Bryde på 20 13 00 84.

Brydes køreskole ejes af undertegnede, og det er mig der står for den daglige undervisning, både teoriundervisningen og i praksis. Jeg har kørt bil og motorcykel siden jeg var 18 år, blev uddannet kørelærer i år 1998, hvorefter jeg opstartede Brydes Køreskole. Derudover er jeg uddannet værktøjsmager og laborant.

Læs mere om os

Kontakt os

Brydes Køreskole
Strandkærvej 39, 8700 Horsens

Tlf.: +45 20 13 00 84
Email: brydes@brydes.dk
CVR: 2607 2409

Vil du vide mere?