Undervisning

Teori

Undervisningen hos Brydes Køreskole foregår i vores nye, store og moderne lokaler på Strandkærvej 39 her i Horsens.

Der er kun undertegnede ansat i køreskolen, så du vil få samme kørelærer til både teori og praktisk kørsel i trafikken gennem hele forløbet.

Hvor talrige køreskoler vælger at gå over til udelukkende DVD/Computer baseret undervisning, som et selvstudium, har jeg valgt personlig undervisning som foregår på storskærm og tavle, hvor der for eleverne, altid vil være mulighed for at stille løbende spørgsmål efterhånden som undervisningen skrider frem. Jeg forholder mig til den enkelte elev og sikre mig, at eleven har forstået stoffet. Ud over selve teoriundervisningen, består hver enkelt teoriaften også af at vi øver teoriprøver, som vi gennemgår og retter sammen. Min erfaring er, at man lærer rigtigt meget ved at gennemgå prøverne og hinandens spørgsmål sammen, her er der altid tid til at gå i dybden med lige præcis det du har brug for.

Alt dette er med til at sikre grundlaget for mine elevers høje beståelsesprocent!

Praksis

Køreundervisningen planlægges i fællesskab, så det passer dig bedst muligt og vi mødes næsten hvor det passer dig.

Den første kørsel i rigtig trafik starter i et roligt tempo, hvorefter sværhedsgraden gradvist stiger frem til køreprøven. Vi skal både øve i bykørsel, kørsel i mørke og på motorvejskørsel. Jeg vil være din kørelærer igennem hele forløbet, det sikrer at din undervisning bliver så ukompliceret som muligt.
Når du er klar til køreprøven, booker jeg en prøve. Køreprøven starter på Køreteknisk Anlæg her i Horsens og foregår i den bil, du er blevet undervist i og har vænnet dig til.

Ved køreprøvens start, vil den motorsagkyndige spørge om et par tekniske ting omkring bilen, som vi selvfølgelig har gennemgået, så du har helt styr på det. Se Kontrolliste Bil.

Under køreprøven skal du vise den prøvesagkyndige, at du kan køre bilen ansvarligt og tilfredsstillende. Det hele vare 30 til 45 minutter og så kan du kalde dig billist!

Brydes køreskole ejes af undertegnede, og det er mig der står for den daglige undervisning, både teoriundervisningen og i praksis. Jeg har kørt bil og motorcykel siden jeg var 18 år, blev uddannet kørelærer i år 1998, hvorefter jeg opstartede Brydes Køreskole. Derudover er jeg uddannet værktøjsmager og laborant.

Læs mere om os

Kontakt os

Brydes Køreskole
Strandkærvej 39, 8700 Horsens

Tlf.: +45 20 13 00 84
Email: brydes@brydes.dk
CVR: 2607 2409

Vil du vide mere?