Skolevogn

Skolevognen

BMW 520 F10.

Jeg har valgt denne bil, fordi den er sjov og let at køre i og har en lang række sikkerhedsudstyr.

Skolevognen hører ikke til de mindste biler, men når du sidder bag rattet føles den ikke stor. Fordelen ved at tage kørekort i en lidt større bil er at det er letter at komme over i en mindre bil bagefter og øvelserne ude i trafikken er nøjagtig de samme.

Derudover har bilen en meget let betjent koblingen, så du ikke så let går i stå, og hvis det skulle ske, har bilen automatisk start/stop funktion, der gør, at du blot træder ned på koblingen igen og bilen starter selv. Så har den selvfølgelig fuldautomatisk klimaanlæg, så temperaturen kan indstilles lige som du vil ha det, 6 gear, kørecomputer, infocenter, sædevarme, højdejusterbart førersæde, ABS, DSC, 8 airbags og meget meget mere.

Skolevognen har en masse ekstra udstyr der giver dig en masse fordele når du kører i den.

 • Masser af kræfter (190 HK) der gør bilen nem at sætte i gang i, da den store motorkraft gør at bilen ikke så let går i stå.
 • Automatisk afstands alarm som advarer dig hvis du kommer for tæt på forankørende eller parkedere biler.
 • Bremse Assistent gør at bilen til sidst selv bremser hvis der er fare for sammenstød med et andet køretøj, cyklist eller fodgænger.
 • Head-up display gør at dit speedometer spejles op I forruden, så du kan se din hastighed blot ved at kigge ud af forruden. Du behøver altså slet ikke at se på bilens normale speedometeret og dermed væk fra vejen.
 • Interaktiv styring gør at bilen drejer ekstra meget ved lav hastighed, så du ikke skal arbejde for meget med rattet i skarpe sving. Bilen drejer sågar en smule modsat på baghjulene i forhold til forhjulene, dette gør at den er yderst manøvredygtig i skarpe sving. Ved højere hastighed drejer baghjulene samme vej som forhjulene, dette gør at bilen bliver yderst stabil ved f.eks. overhaling og vognbaneskift.
 • Fart Assistent, der gør at du hele tiden kan se hvor hurtigt du må køre der hvor du befinder dig i trafikken. Denne feature er yderst hjælpsom hvis man bliver i tvivl om fartbegrænsningen og ikke lige umiddelbart kan se en færdselstavle der fortæller dig hvor hurtigt du må køre. Fart Assistent kan også sammen med speedometeret ses i Head-up display.
 • Blind vinkel alarm der advarer dig hvis du forsøger at skifte vognbane og der ligger et køretøj i den blinde vinkel som du ikke kan se i sidespejlet.
 • Vognbane Assistent der advare dig med vibrationer i rattet hvis du kommer for tæt på kantlinien eller midterlinien på vejen.
 • Regnsensor der sørger for at vinduesviskerne selv starter hvis det begynder at regne og derefter selv tilpasser sig hvor kraftig regnen er og selv slukker når regnen stopper.
 • Kurvelys hvor forlygterne drejer med og følger svingene på vejen så du opnår den bedste oplysning af kørebanen. Kæmpe fordel når vi skal køre mørkekørsel.
 • Automatisk toning af spejle, sørger for at alle spejle automatisk tones ned når du kører foran andre bilister, så du ikke blændes af deres lys i spejlene. Kæmpe fordel når vi skal køre mørkekørsel.
 • Bak Kamera så du fra føresædet inde i bilen, på computerskærm kan se bagud. Kæmpe fordel ved parallel parkering og parkering i bås.

Brydes køreskole ejes af undertegnede, og det er mig der står for den daglige undervisning, både teoriundervisningen og i praksis. Jeg har kørt bil og motorcykel siden jeg var 18 år, blev uddannet kørelærer i år 1998, hvorefter jeg opstartede Brydes Køreskole. Derudover er jeg uddannet værktøjsmager og laborant.

Læs mere om os

Kontakt os

Brydes Køreskole
Strandkærvej 39, 8700 Horsens

Tlf.: +45 20 13 00 84
Email: brydes@brydes.dk
CVR: 2607 2409

Vil du vide mere?